top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bevestiging
Wanneer we jouw aanmeldingsformulier hebben ontvangen, zenden wij je binnen twee weken een bevestiging. Vanaf het moment van ontvangst van deze bevestiging heb je twee weken bedenktijd. Binnen deze termijn kun je indien nodig kosteloos je aanmelding annuleren.

Betaling
Je ontvangt van ons een factuur die je dient te betalen conform de daarop vermelde betalingstermijn(en).

Wachtrij
Is op het moment van jouw aanmelding de opleiding of workshop volgeboekt, dan krijg je de mogelijkheid je in te schrijven op een wachtrij. Mocht er een plaats vrijkomen, dan benaderen wij degene die bovenaan staat.

Annulering opleiding of workshop
Tot acht weken voor het begin van de opleiding of workshop kun je je aanmelding ongedaan maken. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Annuleer je binnen acht weken voor aanvang van de opleiding, dan brengen wij 10% van de verschuldigde opleidingssom in rekening. Annuleer je binnen vier weken voor aanvang van de opleiding, dan rekenen we 50%. Als je binnen 7 dagen afzegt, dan betaal je het volledige bedrag. In het geval van de driejarige opleiding berekenen wij deze percentages over de opleidingssom van één jaar.

Als je je deelname aan een opleiding of workshop wilt doorschuiven, dien je de reeds verzonden factuur te hebben voldaan. Hou er rekening mee dat een eventueel prijsverschil met de nieuwe cursus moet worden bijbetaald. Bij een annulering in de toekomst gelden de voorwaarden van het moment van afzegging van de eerste opleiding of workshop.

Mochten wij – op basis van het aantal aanmeldingen – besluiten de opleiding of workshop te annuleren, dan ontvang je hiervan direct bericht. In dat geval storten wij het door jou overgemaakte bedrag terug.

De prijzen die genoemd worden op de website zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Aanmeldingsvoorwaarden d.d. 1 april 2021

bottom of page