top of page
daan_edited.jpg

Hello
Ik ben Daniella ...
oftewel Daan.
Ik ben life coach, omdat ik geloof in jouw persoonlijke kracht.

Welkom op mijn pagina. Welkom in mijn leven.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

ik

Picture4.png

Voor mijn gevoel ben ik altijd al het zwarte schaap van de familie geweest.

Ongetrouwd zwanger en moeder voor mijn 20e verjaardag, een opleiding die ik met de Franse vlag heb afgerond, een vervolgopleiding waar ik niks van wilde bakken, relaties die alles behalve conformistisch waren en die ook regelrecht op allerlei verwoestende klippen afstevenden, een eigen bedrijf dat door een crisis omviel. Enfin, als ik mijn aandacht vestig op al mijn mislukkingen, dan kan ik een ellenlange lijst maken van ervaringen. De samenvatting is: Ik heb het mezelf niet eenvoudig gemaakt. Ik keek anders naar de wereld en leerde het leven op een andere manier omarmen.

Picture1.png

De beste liefde

In 2004 koos ik voor het eerst echt voor mijn eigen geluk. Dat was een bewuste keuze. Voor het eerst was ik alleen, maar ik voelde me niet alleen: ik voelde me gesterkt door de intentie van mijn keuze. Het ging immers om mijn eigen geluk. Mijn wereld stond letterlijk op z'n kop, maar voor het eerst in mijn leven had ik grip op de situatie. Ik zat aan het stuur en bepaalde zelf mijn richting.  Vanaf dat moment had ik de beste Liefde in de wereld en ... die heb ik nog steeds! Ik ben vrouw. Ik ben echtgenote. Ik ben dochter, mama en oma. Mijn hart is op dat gebied groter dan ooit.

Picture3.png

De beste baan

Het nam vanaf 2004 een paar jaar in beslag om alles weer rustig te krijgen. Maar mijn ik houdt niet van rust, dus in 2009 besloot ik om een eigen bedrijf te beginnen. Committed.nl  ... want als je mij inhuurt, dan zeg ik ook echt ja ook en dan haal ik alles uit de kast om de gevraagde ondersteuning te bieden. Uit het niets riep ik dat ik met dit bedrijf ooit zou werken voor 1 van de 3 grootste bedrijven in Nederland en dat ik daarna prive-personen zou ondersteunen. 

Inmiddels ben ik Personal Assistant van de CEO van 1 van de grootste telecomproviders in Nederland en ik kan met recht zeggen, dat ik de leukste baan heb. Ik kom op plaatsen die ik nog nooit heb gezien en ik ontmoet mensen van arm tot mega-rijk. En ik ben trots om te zeggen, dat ik geniet van mijn eigen leven. Het is voor mij perfect zoals het nu is.

Picture2.png

Het beste leven

Tijdens 1 van mijn reizen uit mijn bestaan als ZZP'er kwam ik in 2011 in Eindhoven terecht. Interim-secretaresse van een interim-directeur. De laatste riep te pas en te onpas dat hij briljant was ... dat was voor mij als beleefd Zeeuws Meisje maar al te groots. Echter... daar waar je mee omgaat, daar word je mee besmet, en al snel riep ik net zo hard  "Ik ben briljant". Eerst als grap, maar dat werd al een echt gemeende uitspraak. Met Ans leerde ik overnumerologie, tarot, de kracht van acht .. en al die andere spirituele zaken. Dat raakte in 2014 in een stroomversnelling, toen ik te maken kreeg met de energie van mensen die zijn overleden. Nog steeds geef ik consulten waar overleden dierbaren een bezoek brengen, vaak vergezeld van een prachtige, krachtige boodschap voor de client. 

Picture5.png

En het verhaal gaat verder

Hoeveel ik ook leer, ik ontdek iedere dag iets nieuws. Ik vaar daarbij op de kracht van mijn emoties, mijn innerlijke stem. Hoe boos ik ook ben op de ander, hoe blij of hoe verdrietig, het zijn mijn emoties en dus vertellen ze wat over mij.

Dit geschenk kwam ook weer perfect op tijd, nu we als gezin en familie voor de grootste uitdaging in ons leven staan. Mijn dochter is ziek en zal niet meer genezen. Het is aan de gezondheidszorg en ons geloof in haar onuitputtelijke kracht hoe lang ze deze wedstrijd zal volhouden.  Hoe ziek ze ook is, door mijn prachtige hoeveelheid aan kennis ben ik in staat om haar te zien als een gezonde vrouw, dochter en moeder en ben ik oprecht gelukkig dat ik deze reis samen met haar mag maken.

Picture6.png

Contact

Heb jij behoefte aan steun of wil je je verhaal gewoon kwijt? Mail me en vraag naar de mogelijkheden.

bottom of page